Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Eesti hakkab väljuma seljanka ja viineri ajastust

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Parima toiduaine eest võttis auhinna vastu Rakvere lihakombinaadi turundusdirektor Triin Lõoke. | FOTO: Toomas Huik


Eesti Toiduliit tunnustas eilsel aastakonverentsil parimate ja põnevaimate uute toiduainete tootjaid, konkursi võit läks Rakvere lihakombinaadile rukkileivakattega ahjukaela eest.

Edasi lugemiseks liitu tasulise Postimehega

Sul ei ole hetkel tellimust. Edasi lugemiseks telli Postimees!

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO PABERLEHE TELLIMUS
KUUPILET
5.99 € /kuu
TELLI KUUPILET
PÄEVAPILET
3.99 € /päev
TELLI PÄEVAPILET
Tagasi üles