DocPoint näitab, kuidas roosiäri on verine ja Google’ist saab osta lapse

Tiit Tuumalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Google-beebi» tutvustab tulusat tööstusharu, mis varustab soovijaid lastega. Ise enam sünnitama ei pea,    sest selle töö teevad ära India surrogaatemad.
«Google-beebi» tutvustab tulusat tööstusharu, mis varustab soovijaid lastega. Ise enam sünnitama ei pea, sest selle töö teevad ära India surrogaatemad. Foto: Kaader filmist

Ligemale kümneminutilise aplausiga lõppes teisipäeval Helsingi dokumentaal­filmide festivali DocPoint avafilm «Meeste kord» («Miesten vuoro») – lihtne ja südamlik lugu sellest, kuidas saunalava avab enesesse sulgunud soome meeste hinge, nende hirmud ja kartuse elu ees.


«See kõigile soome meestele pühendatud teos näitab ilmekalt, kui palju soome dokumentalistika meie omast ees on,» tõdeb sealsete parimate dokkide haardele ja üldistusvõimele osutades Kaarel Kuurmaa, üks neist, kelle vahendusel jõuab seesama DocPointi festival homme esimest korda ka Eesti pinnale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles