Pevkur kutsub provokatsioonidest hoiduma

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Hanno Pevkur (Reformierakond) ütles eile, et praeguses julgeolekuolukorras on kõige olulisem anda piirivalvuritele, politseinikele ja päästjatele kindlustunne, et Eesti riik hindab neid.
Siseminister Hanno Pevkur (Reformierakond) ütles eile, et praeguses julgeolekuolukorras on kõige olulisem anda piirivalvuritele, politseinikele ja päästjatele kindlustunne, et Eesti riik hindab neid. Foto: Toomas Tatar

Siseminister Hanno Pevkur (37) on viimase kolme aasta jooksul jõudnud valitseda nii sotsiaal- kui ka justiitsministeeriumi ning peab praeguse töö eeliseks vahetut kokkupuudet inimestega.

Kuidas on võimalik, et ühel hetkel oled sotsiaalminister, siis üle öö justiitsminister ja siis korraga siseminister ja regionaalminister?

Eks see omamoodi erakordne ole, ma ei tea, kas just maailmarekord, aga ühe parlamendikoosseisu ajal neli erinevat ministriportfelli ja kolm erinevat ministeeriumi. Sellist asja pole kunagi varem Eestis tõesti olnud. Eks see käib poliitikuelu juurde ja juuraharidus annab võimaluse riigiaparaadis paindlik olla. Olen selles mõttes õnnelik poliitik, et olen saanud töötada nendes valdkondades, millega olen varem kokku puutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles