Tamula järv nõudis järjekordsed ohvrid

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekordne Pella paat sai kolmele mehele saatuslikuks. Päästeametnikud leidsid pooleldi vett täis paadi ja ankurdasid selle Tamula järvel.
Järjekordne Pella paat sai kolmele mehele saatuslikuks. Päästeametnikud leidsid pooleldi vett täis paadi ja ankurdasid selle Tamula järvel. Foto: Kristjan Teedema

Neljapäeva õhtul Võru Tamula järvele läinud kolm meest ei tulnud koju tagasi. Taas oli sõiduvahendiks Pella paat, millega on Eestis uppunud juba hulk inimesi.

Mehed läksid järvele kella üheksa paiku õhtul ja päästeamet sai teate nende kadumisest öösel kell 2.32. Pellal on vastik omadus ootamatult ja imekergesti ümber minna. Katsed seda paaditüüpi keelustada on seni jäänud viljatuks. Paarikraadises vees inimene pikalt vastu ei pea.

Politsei andmetel läksid järvele 25-aastane Janek, 38-aastane Marek ja 52-aastane Andrei. Niisiis istusid Pellas kaks päästeameti Võru komando töötajat ja ühe mehe poeg. Kui küsida politseinikelt, mida mehed tormisel järvel sel kellaajal tegid, eelistatakse delikaatselt viidata käimasolevale kriminaalmenetlusele, mis asjaolud välja selgitab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles