Korteriühistud kahtlevad teenusepakkujas

Irina Kablukova
, Den za Dnjomi ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korteriühistud pole mitte ainult naabrite tülide lakkamatu allikas, vaid ka magus tükk «kutselistele juhtidele».
Korteriühistud pole mitte ainult naabrite tülide lakkamatu allikas, vaid ka magus tükk «kutselistele juhtidele». Foto: Mihkel Maripuu

Segadused korteriühistutes tõid kaasa riiud, kuulujuttude levitamise ja üksteise poriga ülevalamise nii koosolekutel kui ka omavahelises suhtlemises.

Võtsin juba ammu vastu otsuse mitte tegelda teemadega, mis seonduvad korteriühistutega. Põhjus selles, et ükskõik millise probleemiga lugejad ajalehe poole ka ei pöördu, selgub ikka varem või hiljem, et tihti peitub konflikt isiklikus ebasümpaatias ning et varastavat, ülbet või mitte midagi tegevat juhatust ja esimeest polegi nii lihtsalt võimalik välja vahetada.

Sel korral võtsin siiski teema üles, sest seda taheti tuua hoiatuseks paljudele Tallinna majadele, et linnas tegutseb jõhker bande, kes võtab kõige jultunumal kombel majavalitsusi üle ja viib majad seejärel pankrotti. See on ikka päris kohutav, leidsin, ja leppisin kohtumise kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles