Moskvalane loob eestimaise tootesarja

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natura Siberica omanik Andrei Trubnikov paistab silma erakordse loodusearmastusega, mille kinnituseks on alati tema kaelas rippuv konnakuju. Kolleegide kinnitusel sai ta konna kingituseks ühelt töökaaslaselt ning nüüd on see kujunenud kosmeetikaärimehe amuletiks.
Natura Siberica omanik Andrei Trubnikov paistab silma erakordse loodusearmastusega, mille kinnituseks on alati tema kaelas rippuv konnakuju. Kolleegide kinnitusel sai ta konna kingituseks ühelt töökaaslaselt ning nüüd on see kujunenud kosmeetikaärimehe amuletiks. Foto: NATURA SIBERICA

Natura Siberica avab oktoobris Mustamäel endises Coca-Cola tehases vabriku Saaremaa taimedest looduskosmeetika tegemiseks.

Coca-Cola tehasehoonet haldava osaühingu Exmet töömehed tühjendavad praegu hiiglaslikke saale vanadest tootmisliinidest, et Natura Siberica kosmeetikatööstus saaks juba mai alguses hakata paigaldama Itaaliast ostetavat sisseseadet.

«Esimesed tooted kavatseme Eesti ja välismaa turgudele saata tänavu oktoobris,» ütles ettevõtte omanik Andrei Trubnikov Postimehele. «Eestis tootes saame oma Euroopasse müüdava kosmeetika hinda alandada viiendiku võrra, mis kindlasti suurendab usaldust meie vastu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles