Palo: Eesti vajab riiklikke üüripindu

, majandustoimetuse vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urve Palo kuulis 8. mail Ateenas toimunud transpordiministrite kohtumisel oma Leedu kolleegilt Rail Balticut toetavaid sõnu.
Urve Palo kuulis 8. mail Ateenas toimunud transpordiministrite kohtumisel oma Leedu kolleegilt Rail Balticut toetavaid sõnu. Foto: Tairo Lutter

Sotsiaaldemokraadist majandusministri Urve Palo sõnul on Eesti ettevõtjate seas üha enam levinud sotsiaalne vastutustunne ja nad on mõistnud, et nende äride tulevik sõltub kogu riigi jätkusuutlikkusest.

Tekitasite mõni päev enne ministritoolile asumist väikese skandaali sellega, et prognoosisite Estonian Airi pankrotti ja reisijad asusid broneeringuid tühistama. Olete nüüdseks kohtunud ka Estonian Airi juhi Jan Palmériga. Kuidas teile nüüd Estonian Airi olukord tundub?

Estonian Air teeb oma parima – järgib restruktureerimisplaani. Eelmine aasta läks enam-vähem plaanikohaselt, natuke sellest mööda. Ka sellel aastal tehakse parim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles