Hunt alustas võitlust koha eest Bengalsi algrivistuses

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: SCANPIX

Margus Hundi puhkus (õigemini nii-öelda puhkus) on lõppenud ning Cincinnati Bengalsi äärekaitsja alustas ametlikku ettevalmistust uueks hooajaks. Eesmärgi Hundile seadsid fännid: meeskonnal on lootust vaid siis, kui Suur Eestlane täidab kaitsestaari Michael Johnsoni lahkumise järel tekkinud augu.

Kahe hooaja vahel toimusid suurimad muutused Bengalsi kaitseliinis. Klubi otsustas mitte maksta Johnsonile soovitud palka ning mees siirdus Tampa Bay Buccaneersi. Vabade agentide turult soetati küll äärekaitsja Sam Montgomery, kuid tema kuigi tõsiseltvõetav siiski pole. Houston Texans lõi ta mullu minema väidetava marihuaana tarvitamise pärast. Oakland Raiders korjas Montgomery üles ja saatis treeningtiimi, kuid vaid kolmeks päevaks, misjärel vallandas ta, viidates vigastusele.

Mai alguses toimuvas draftis hangib Bengals ilmselt ühe äärekaitsja, kuid arvatavasti mitte esimestes ringides, seega varumeheks. Mis tähendab, et Hundil on aeg end tõestada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles