Üürilisi jagub isegi dušinurgata korteritesse

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljudes Karlova linnaosa korterites Tartus on praegugi olemas vaid kraanikauss külma veega, samas kui tualetti ja duširuumi tuleb jagada naabritega.
Paljudes Karlova linnaosa korterites Tartus on praegugi olemas vaid kraanikauss külma veega, samas kui tualetti ja duširuumi tuleb jagada naabritega. Foto: KV.EE

Tartus kolivad pesemisvõimaluseta korteritesse eelkõige boheemlashinged või elamispinna üürimisega hiljaks jäänud värsked tudengid.

Kuigi kinnisvarafirmade sõnul teevad korteriomanikud eluasemeid aina enam korda, pakutakse endiselt ka üürikortereid, kus pole pesemisvõimalust ja tualettruumi tuleb jagada naabritega. Huvi selliste korterite vastu on maaklerite kinnitusel endiselt olemas.

Põhiliselt on pesemisvõimaluseta ja ühisvetsuga kortereid pakkuda Tartus Supilinna ja Karlova linnaosas, kus on palju ahiküttega puumaju. Tallinnas on niisuguseid üürikortereid vähem – nii mõnigi kinnisvaramaakler pole nendega pealinnas juba aastaid üldse kokku puutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles