Kirpu: «Ükskord tuleme ka maailmameistriks!»

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti epeenaiskonna peatreeneri Kaido Kaaberma sõnul ei saa üht pidada paremaks kui teine, tiim on ühtne.Pildil Erika Kirpu.
Eesti epeenaiskonna peatreeneri Kaido Kaaberma sõnul ei saa üht pidada paremaks kui teine, tiim on ühtne.Pildil Erika Kirpu. Foto: Reuters/ScanPix

Kahtlemata oli see võidetud hõbe, mitte kaotatud kuld, kinnitas Irina Embrich pärast vehklemise MMi naiskondlikku finaali, kus tuli alla vanduda Venemaale. «Mõistagi oled pärast igat kaotust pettunud, kuid seekord kaalub rõõm kurbuse üle.» Erika Kirpu tõdes, et hammas on verel: «Ükskord tuleme ka maailmameistriks!»

Pettumust polnud ka Julia Beljajeva hääles: «Oleme sama koosseisuga viis aastat vehelnud, kuid pole MMil isegi poolfinaali saanud. Nüüd on hõbe käes. Jah, me oleme tugevad, tahame kulda, kuid seekord lepime ka tuhmima medaliga.»

Eesti vehklemisneiud – Embrich, Beljajeva, Kirpu ja Kristina Kuusk – on tõesti kõvad, võitsid tunamullu EMil pronksi ja mullu kulla, sestap oli loomulik, et finaali järel rõõmutantsu ei tantsinud. Pigem valdas piigasid malbe rahulolu. Võiduhõiked ja kiljumised saadeti taeva suunas pärast dramaatilist veerandfinaali Hiinaga. Ja eks õhtul pokaale kõlistades lööb ehk naerugi lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles