Tänak ja Kruuda kuuluvad Soomes soosikute sekka

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi auto on Soome MM-ralliks valmis.
Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi auto on Soome MM-ralliks valmis. Foto: Timo Anis

Palju uusi kiiruskatseid, meeletu kiirus, lugematu arv trampliine ja eriline õhkkond – see on täna Jyväskyläs startiv Soome MM-ralli, kus eestlastel on põhjust hoida pöialt Ott Tänakule ja Karl Kruudale. Mõlemad eestlased on tänavu võitnud WRC2 arvestuses ühe MM-ralli, ent hooaja kokkuvõttes kõrgele kohale tõusmiseks vajavad nad Soomest väga head tulemust. Enne Soome rallit asub Kruuda 5. ja Tänak 6. positsioonil.  

Tänak saab koos oma kaardilugeja Raigo Mõlderiga minna starti väga hea tundega – pärast äpardusterohket hooaja algust nopiti juuni viimastel päevadel Poola MM-rallil oma klassi võit, mäekõrgust üleolekut demonstreeriti kaks nädalat tagasi Rally Estonial.

Võitudest tähtsamgi on aga see, et nii Tänaku kui ka Mõlderi sõnul hakkab koostöö üha paremini sujuma ning varasema MM-sarja kogemuseta kaardilugeja on muutunud enesekindlamaks. Pärast Rally Estoniat rõhutas Mõlder, et viimaste võistlustega tekkinud hea tunne tuleb Soome rallile üle kanda ja siis peaks kõik sujuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles