Eestist saab korvpalli Balti liiga suurim riik

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo klubi presidendi Ivar Valdmaa sõnul on Tanel Sokk seni ainus mängija, keda seob meeskonnaga kehtiv leping.
Kalev/Cramo klubi presidendi Ivar Valdmaa sõnul on Tanel Sokk seni ainus mängija, keda seob meeskonnaga kehtiv leping. Foto: Liis Treimann

Eestist on saamas korvpalli Balti liiga kõige osavõtjaterohkem riik. Uuel hooajal kuulub liigasse 21 meeskonda, kellest kolmandik ehk seitse on Eestist. Ja kuigi uut hooaega puudutavad esialgsed otsused on liiga juhtkonna tasemel tehtud, ei saa kõik lõplikult selgeks enne, kui on paigas ka Ühisliigas osalevate klubide nimekiri ja turniiri süsteem.

«Leedu klubide suhtes pole asjad veel päris paigas, kuid loodame, et esmaspäevaks saab kõik selgeks,» sõnas Eesti Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi.

Mulluse hooaja kolm paremat ehk Šiauliai, Ventspils ja Tartu Rock saavad otse paigutuse play-off’i, ülejäänud 18 meeskonda jagatakse kolme kuueliikmelisse alagruppi, kust neli paremat ja ka parim viienda koha meeskond saavad õiguse osaleda kohamängudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles