Taaramäe läheb Astanasse endist hiilgust taastama

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra poisid taas koos - Rein Taaramäest (paremal) sai Tanel Kangerti klubikaaslane Astanas.
Vändra poisid taas koos - Rein Taaramäest (paremal) sai Tanel Kangerti klubikaaslane Astanas. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Rein Taaramäe sõidab järgmisel aastal võidu ühes maailma tugevamas, kui mitte tugevaimas rattatiimis – Astanas. Koos teise Vändra mehe Tanel Kangertiga. Leping on aastane ja selle ajaga peab selgeks saama, kas Taaramäe tee viib tagasi tippu. Kui viib, saab temast järgmisel sügisel jalgratturite turu kuumim kaup. «Ootan põnevusega uut hooaega. Teistsugune tiim, teised sõidud, uus varustus ja teine taktika. Lahe!» kommenteeris Taaramäe üleminekut Astanasse.

Astanast kui Taaramäe tulevasest leivaisast hakati sahistama kohe pärast seda, kui Cofidis oli teatanud, et lõpetab eestlasega koostöö. Ekspertide arvates olnuks briljantselt toimiv Astana, kus on head treenerid ning kord majas, Taaramäele parim variant orust taas künkale päevavalgusse tõusta.

«Mul oli ka teiste meeskondadega läbirääkimisi, kuid Astana boss Aleksander Vinokurov usaldas mind ja tegi parima pakkumise. Pikalt ei mõelnud. Tore seegi, et Kangert on meeskonnas ees, saab temaga jälle üheskoos võidu sõita,» selgitas Taaramäe Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles