Presidendiproua eraelu ja eeskuju

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esipaari läbisaamine on jahenenud suhtest hoolimata väga hea. 20. augustil Kadriorus loomerahvast tervitades ei aimanud Evelin ja Toomas Hendrik Ilves eesseisvat skandaali.
Eesti esipaari läbisaamine on jahenenud suhtest hoolimata väga hea. 20. augustil Kadriorus loomerahvast tervitades ei aimanud Evelin ja Toomas Hendrik Ilves eesseisvat skandaali. Foto: Liis Treimann

Meelelahutusajakirja Kroonika eilses numbris avaldatud lembehetked president Toomas Hendrik Ilvese (60) abikaasa Evelin Ilvese (46) ja tundmatu mehe vahel panevad neil teemadel korraks mõtlema.

Kui Eestis peetakse kõrgete avaliku elu tegelaste eraellu piilumist sageli suuremaks patuks, kui on seda faktid-pildid-teod ise, siis mujal maailmas on presidentide, ministrite, pealinnade linnapeade, parlamendisaadikute, kuningate ja kuningannade eraelu ning ka tervis suuremate skandaalide-probleemide ajal ka kvaliteetväljaannete esikülgedel.

Meie presidendipaari jahtunud suhtest on räägitud viimased paar aastat. Väsimuse märke oli juba Ilvese esimese ametiaja lõpus, kuid soov tagasivalituks saada liitis taas, sundis end kokku võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles