Taas viies, kuid sisukam

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat Kaur Kuslap (vasakult), Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo püsisid finaalis küll medalikonkurentsis, kuid rasketes ilmaoludes tuli leppida siiski viienda kohaga.
Eesti paarisaeruline neljapaat Kaur Kuslap (vasakult), Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo püsisid finaalis küll medalikonkurentsis, kuid rasketes ilmaoludes tuli leppida siiski viienda kohaga. Foto: Fred Killing

Neljapaat saavutas teist MMi järjest viienda koha, kuid tuleviku seisukohast on paatkonnaliikmete sõnul aastaga tehtud samm edasi.

Mullu kokku istunud Eesti paarisaeruline neljapaat lõpetas teist MMi järjest viiendana. Kahe aasta pärast toimuvaid Rio de Janeiro olümpiamänge silmas pidades ollakse paatkonna liikmete sõnul õigel teel. «Meil on väga tugev kasvupotentsiaal mitmes valdkonnas,» usub eessõudja Kaspar Taimsoo.

Tänavusele MMile medalimõtetega läinud neljapaadi finaaliesitusele vajutasid seekord pitseri kehv ilm ja tõsiasi, et oma poolfinaalis saavutati alles kolmas koht. Kuna laupäeval oli Amsterdamis väga tuuline, siis paigutati paatkonnad veel nii, et tugevamad said endale sobivamad rajad. Lõpuks jäigi üle tõdeda, et tuleb saada nii tugevaks, et radade paigutamise korral saada ise sobivamad tingimused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles