Reformierakond suurendaks sõduri heaolu

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Kumu auditooriumis kogunenud Reformierakonna volikogu keskendus julgeoleku küsimustele, arutelul osalesid teiste hulgas Õnne Pillak (vasakult), Urmas Klaas, Martin Kukk ja Taavi Rõivas.
Laupäeval Kumu auditooriumis kogunenud Reformierakonna volikogu keskendus julgeoleku küsimustele, arutelul osalesid teiste hulgas Õnne Pillak (vasakult), Urmas Klaas, Martin Kukk ja Taavi Rõivas. Foto: Mihkel Maripuu

Eesseisvatel riigikogu valimistel julgeolekupoliitika üheks peateemaks tõstev Reformierakond viiks sisse sõduripalga ja suuremad sõdurigarantiid.

Lisaks kohustuslikule riigikaitseõpetusele ja kaitsepalgale kehtestaks Reformierakond kaitsevaldkonna atraktiivsemaks muutmiseks ka sõdurigarantii.

Ajateenija toetuse eesmärk on võimaldada katta ajateenija igapäevaseid kulusid. Näiteks osta hügieenitarbeid, katta telefonikulud lähedastele helistamiseks, veeta vaba aega väeosa sõdurikodus, maksta transpordi eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles