Mänguaeg ja enesekindlus – ründajate võtmesõnad?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (8) ja Sergei Zenjov (10) tegid kohtumises Sloveenia vastu küll kõvasti musta tööd, kuid väravani ei jõudnud.
Henri Anier (8) ja Sergei Zenjov (10) tegid kohtumises Sloveenia vastu küll kõvasti musta tööd, kuid väravani ei jõudnud. Foto: Sander Ilvest

Jalgpallikoondis kohtub täpselt kahe nädala pärast teises Euroopa meistrivõistluste valikmängus võõral väljakul Leeduga ning kolm päeva hiljem minnakse Lillekülas vastamisi Inglismaaga. Tänavune sügis on aga kaasa toonud mõnevõrra ootamatu olukorra, kus tavapärased põhiründajad vaevlevad mänguaja puuduse käes ning viimased väravad koduklubi särgis jäävad sügavasse kevadesse.

Keerulises seisus on Sergei Zenjov, Henri Anier ja Henrik Ojamaa, kel veel eelmisel hooajal oli oma klubides kindel roll ning kes kolme peale ka arvestatava hulga väravaid lõid. Sellel sügisel ei käi kuigi hästi ei meeste uute koduklubide ega jalgpallurite endi käsi.

Ojamaa on Motherwelli ridades viimases kahes kohtumises kogunud kaheksa mänguminutit, Anier Aue eest vaid ühe. Vähe paremini on hakanud minema Zenjovil, kes viimati sekkus Blackpooli rivistusse vahetusest terveks poolajaks. Mida pole, on aga väravad. Ilma mänguajata on neid keeruline lüüa, kuid ilma väravateta on keeruline põhimeheks tõusta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles