Šveitsi firma hakkab Eestis töötama

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swiss Property juhatuse esimees Oliver Wolfensberger ütles, et Eesti palkade juures maju tootes saab ettevõte konkurentsieelise.
Swiss Property juhatuse esimees Oliver Wolfensberger ütles, et Eesti palkade juures maju tootes saab ettevõte konkurentsieelise. Foto: Sander Ilvest

Samal ajal kui suurem osa Eesti ettevõtjaid kurdab, et neil on raske töötajaid leida, pole lähiaastail Eestis mitusada inimest palgata soovival Šveitsi ettevõttel Swiss Property töötajate leidmisega probleeme.

Kusjuures Eestisse tulid nad just odavama tööjõu pärast, nii et ulmelisi palku nad ei paku, vaid meelitavad töötajaid paljude Eesti ettevõtete jaoks veel võõraste pehmete väärtuste, koolituste ja boonussüsteemiga.

Swiss Property omanik Oliver Wolfensberger on kogenud Šveitsi kinnisvaraärimees, kes pani aluse Euroopa saksakeelsete riikide suurimale luksuselamuid arendavale ettevõttele Peach Property, mis on noteeritud ka Šveitsi börsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles