Mees, kes kaotas kõik

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Endine ettevõtja on kaotanud kõik, mis tal oli – ta on pankrotis nii majanduslikult (eraisiku pankrot), emotsionaalselt (depressioon), füüsiliselt (90 protsendi ulatuses invaliid) kui ka sotsiaalselt (abielu on lõhki). Postimehe poole ajendas teda pöörduma juhtum, mis annab kogu sellele tragöödiale erilist pikantsust, ent sellest hiljem.

Mehed peavad olema tugevad, aga tema jõud on otsa saanud. Pole enam midagi kaotada, isegi väärikust mitte. Majandusliberaalid ütlevad selliste kohta luuser, sotsialistid aga tooks musternäiteks inimesest, kes jäetakse meie riigis hoolimata tema oskustest lihtsalt kasutuna laokile, üksi iseenda süngete mõtetega. Seejuures pole mehel probleeme alkoholiga.

45-aastane endine ettevõtja pole kindlasti ainus oma enesehinnangu riismetel istuv eesti mees. Viimase korteri üürimiseks tuli isegi abielusõrmused pandimajja viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles