Leinatamm võitles lõpuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Leinatamme viimaseks tööks jäi 4. oktoobril esietendunud «Ooperifantoom», ta oli Vanemuises mängitava muusikali muusikaline juht.
Tarmo Leinatamme viimaseks tööks jäi 4. oktoobril esietendunud «Ooperifantoom», ta oli Vanemuises mängitava muusikali muusikaline juht. Foto: Peeter Langovits

Haigus viis esmaspäeval meie seast särava dirigendi ja suure südamega mehe.

Esmaspäeva õhtul suri pärast pikka haigust armastatud dirigent, meelelahutaja, legendaarse koomikute trio Kreisiraadio liige ja poliitik Tarmo Leinatamm.

Viimastel aastatel oli Leinatamme avalikkuse ees harva näha, kuna ta põdes vähki. Siiski jätkas ta võimalust mööda tööd nii riigikogus kui ka muusikutega. Tänavu kevadel andis Leinatamm ajalehele LP oma viimaseks jäänud intervjuu, kus soovitas omaealistel Eesti meestel tervisele rohkem tähelepanu pöörata: «Minu sõnum on endiselt sama: 40ndates aastates mehed ja miks mitte ka nooremad – minge palun arsti juurde ja saage teada, et teie tervisega on kõik korras. Ning olge enda üle uhked, et astusite sellise julge sammu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles