Taaramäega Astanast, rahast ja dopingust

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe saab Cofidise vormist paari kuu pärast priiks, kuid elukaaslane Hanna, kelle ta aasta pärast altari ette viib, ja välkkiire koer jäävad.
Rein Taaramäe saab Cofidise vormist paari kuu pärast priiks, kuid elukaaslane Hanna, kelle ta aasta pärast altari ette viib, ja välkkiire koer jäävad. Foto: Mari Luud / Õhtuleht

Hetkel, kui kellad kuulutavad 2015. aasta algust, saab Rein Taaramäest klubi Astana jalgrattur. Senimaani tuleb tal aga kanda Cofidise vormi, kuigi hooaeg on ammu lõppenud. Taaramäe ei tea täpselt, mis teda Astanas ees ootab, kuid on kõigeks valmis. Optimismi puudumises ei saa teda kindlasti süüdistada.

«Puhkan ja käin pisut rattaga sõitmas,» räägib Taaramäe ja lisab, et sebimist on piisavalt. «Pean omanimelisele rattaklubile sponsoreid otsima ja muud sellist.»

Äsja helistanud semu ja uuest aastast ka klubikaaslane Tanel Kangert ja palunud Cofidise särke, mida Tallinna jalgrattalaadal müüki panna. Raha läheks heategevuseks, osa ka koduküla Vändra rattaklubile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles