Meie probleem on minevikukesksus

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yoko Alender ütleb end olevat mõistnud, kui tähtis on oma seisukohti selgitada, ja on nüüd veelgi ettevaatlikum sildistamise, eelarvamuse, negatiivsete emotsioonide peegeldamise ja genereerimise suhtes.
Yoko Alender ütleb end olevat mõistnud, kui tähtis on oma seisukohti selgitada, ja on nüüd veelgi ettevaatlikum sildistamise, eelarvamuse, negatiivsete emotsioonide peegeldamise ja genereerimise suhtes. Foto: Liis Treimann

Tallinna volikogu Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) fraktsiooni aseesimees Yoko Alender pidas pärast riigikogu kooseluseaduse hääletust vajalikuks telesaates «Punker» avalikult vabandada, sest tema erakond oli hääletanud vastu.

Alender pakub, et mõistmatust ja vastasseisu saanuks ennetada seisukohti põhjalikumalt selgitades. Oma sõnadest õppust võttes selgitab ta IRLis idaneva moodsa rahvusluse ideed.

Eelmisel nädalal oli kuulda, et IRL on kooseluseaduses lõhenenud. Kui valuline protsess teis oli?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles