Möödujad pööravad pilgu ära

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meie näitlejad Lisete ja Ragnar on usutavad, jõhkrutsemist on valus vaadata.     Kolmapäeva südapäeval draamateatri juures reageerivad autojuhid sellele tuututamisega.
Meie näitlejad Lisete ja Ragnar on usutavad, jõhkrutsemist on valus vaadata. Kolmapäeva südapäeval draamateatri juures reageerivad autojuhid sellele tuututamisega. Foto: Kaadrid videost: Mihkel Maripuu, Sander Ilvest

Oktoobris on kohus süüdi mõistnud lapse kallal vägivallatsenud mehe, üks naise kallal vägivallatsemises süüdistatav astus kohtu ette ja teisele esitati süüdistus. Sünge oktoober on rikastanud eesti keelt sõnaga «somnambaal». Pereliikmed tavatsevad vägivallatseda varjavate koduseinte vahel, Postimees otsustas etendada perevägivalda pealinna tänavatel, et näha, kas möödujad sekkuksid.

Kavandasime kirgliku skandaali, kus noorpaari tüli saab alguse mehest, kes unustab naise restorani ootama. Naise arvates on mehe jaoks tähtsamad sõbrad kui tema ning tüli paisub suureks. Edasist jälgib ja salvestab videokaamera. Oleme kokku leppinud, et kui noorpaar tunneb endale ohtu, siis lõpetame mängu silmapilk.

Puulehtedest kaetud Tallinna kesklinna tänavatel etendavad tudengitest näitlejad Lisete Laisaare ja Ragnar Roostalu kolmapäeva südapäeval peretüli, kus vängete väljendite kõrval lähevad käiku käed. Linnarahvas saab näha, kuidas mehe pihta raksatab raske käekott ning mees ei hoia end tagasi raputuste ja tugevate demonstratiivsete tõugetega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles