Rehemaa ja Kümmel julgesid eesmärke seada

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa arvab, et punane latern jäägu tema uuele sponsor-Toyotale, mis on tänavu lootustandvat ehk valget värvi.
Aivar Rehemaa arvab, et punane latern jäägu tema uuele sponsor-Toyotale, mis on tänavu lootustandvat ehk valget värvi. Foto: Tairo Lutter

«Kuna keegi teine ei julge ega taha hooaja eesmärki välja öelda, siis teen seda mina, et ajakirjandusel oleks, mida hambu võtta,» teatas Eesti suusakoondise veteran Aivar Rehemaa hooajaeelsel pressikonverentsil. «Tahan Faluni MMil mahtuda kuue sekka.» Tegelikult oli Peeter Kümmel veegi optimistlikum ja lootis MMil viie hulka sõita.

Eesti suusakoondise pressikonverents enne viimast hooajaeelset laagrit – distantsimeestel Olosel, sprinteritel Davosis – kujunes häguseks nagu viimastel aastatel tavaks. Pärast mullust täielikku põrumist olid sportlased eesmärke seades tagasihoidlikud ning lootsid, et talv tuleb elu parim. Kevadel näis. Siinkohal tähelepanekuid pressikonverentsilt.

Meessuusakoondislasi on tänavu kirjas kuus ning kui paljud spordialad hädaldavad, et sponsoreid on raske leida, siis tegelikult ei ole. Lugedes kokku meeste särgil olevad toetajate logod, saab säärase paremusjärjestuse: Rehemaa 14, Karel Tammjärv ja Raido Ränkel 11, Peeter Kümmel ja Siim Sellis 8, Algo Kärp 7.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles