Ligi tagasiastumine päästis valitsuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi lehvitas eile õhtuhämaruses pärast rahandusministri ameti mahapanemist valitsuse töökohale Stenbocki majale Toompeal, lubades aga sinna peagi naasta. Esialgu asub ligi tööle riigikogus.
Jürgen Ligi lehvitas eile õhtuhämaruses pärast rahandusministri ameti mahapanemist valitsuse töökohale Stenbocki majale Toompeal, lubades aga sinna peagi naasta. Esialgu asub ligi tööle riigikogus. Foto: Erik Prozes

Rahandusminister Jürgen Ligi tagasiastumine lõpetas kolm päeva kestnud patiseisu, mis võinuks jätkudes muutuda valitsuskriisiks. Uus rahandusminister pole veel teada.

Eile õhtul teatas oma Facebooki lehel postitatud kommentaari pärast skandaali keskmesse sattunud Reformierakonna aseesimees, rahandusminister Jürgen Ligi tagasiastumisest. Uut rahandusministrit peaminister Taavi Rõivasel veel välja valitud pole.

Ligi ütles eile õhtul Stenbocki majas ajakirjanikele, et on käitunud selles osas ettevaatamatult, et on andnud ettekäände enda ründamiseks ja oma sõnade tõlgendamiseks, kuid ei võta omaks süüdistusi, mis tema vastu on esitatud. «Ma ei lepi ka sellega, et minu mõttevahetuse üks katkend on tehtud suureks rahvustevahelise vaenu õhutamiseks,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles