Jäik IRL jäi Krossile ja Alenderile kitsaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10. oktoobri õhtul kohtus Eerik-Niiles Kross Tallinna   vanalinnas restoranis Frank Reformierakonna tagatoa liidri Rain Rosimannusega.
10. oktoobri õhtul kohtus Eerik-Niiles Kross Tallinna vanalinnas restoranis Frank Reformierakonna tagatoa liidri Rain Rosimannusega. Foto: Postimehe lugeja foto

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) kahe tipp-poliitiku dramaatilise ülehüppe taga on ambitsioonikate inimeste karjäärivaist, mitte oravapartei osav šantaaž.

Kui valimisi ette valmistav IRLi tagatuba reede hommikul Tallinna peakontorisse iganädalasele koosolekule kogunes, reetis akna taga ootav fotograaf, et midagi tavapärast selles hommikus ilmselt pole. Et aga löök tuleb omade seast, ei aimanud keegi.

Alati sirgjoonelise esinejana tuntud IRLi aseesimees Eerik-Niiles Kross oli sedapuhku tavatult endast väljas, kui teatas laudkonnale, et lahkub IRList Reformierakonda ja võtab endaga kaasa Tallinna linnavolikogu liikme Yoko Alenderi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles