Värnik võib saada viimase võimaluse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisepeksu eest saadud karistuse kandmise tingimusi rikkunud Andrus Värnik lahkus kohtumajast teda saatnud kaaslase käevangus
Naisepeksu eest saadud karistuse kandmise tingimusi rikkunud Andrus Värnik lahkus kohtumajast teda saatnud kaaslase käevangus Foto: Tairo Lutter

«Kavatsen end parandada. Pöördun psühhiaatri poole ja loodan ravi saada,» lubas 2005. aastal odaviskes maailmameistriks kroonitud Andrus Värnik eile Harju maakohtus. «Olen teinud vigu ja vaevlen pikaajalise depressiooni käes.»

Selgelt närviline Värnik teatas kohtumajja sisenendes, et läheb seekord istungile vastu ilma alkoholita. Seega tegi ta kiiresti selgeks, et 19. novembril tehtud viga ta enam korrata ei kavatse.

«Ma väga vabandan eelmise korra eest ja tunnistan, et mul on alkoholiga probleeme. Tean, et olen vigu teinud, ja proovin ravi saada,» rääkis Värnik istungisaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles