Rock nopib võite probleemide kiuste

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Tartu Rocki korvpallimeeskond pole siiani suutnud vabaneda vigastusetondi rünnakutest. Eile Tallinnas peetud 78:51 võidumängus TTÜga ei teinud kaasa leedulaste tandem Augustas Peciukevicius ja Karolis Petrukonis ning juba pikemat aega puuduv Joosep Toome. Timo Eichfuss mängis valuvaigistite toel.

Peciukevicius tundis laupäeval mängus Raplaga juba varem häda teinud ja visalt paranevas kubemelihases taas valu. Eile tegi ta küll koos kaaslastega kaasa soojenduse, kuid platsil ei käinud. Petrukonis sai aga samas pühapäevases mängus põlve pihta löögi.

«Peciukeviciuse vigastus on väga pika vinnaga. Võib-olla oleks kõige parem, kui ta kuu aega midagi ei teeks, kuid mehe enda ja klubi ootused ja lootused on teistsugused,» rääkis Kullamäe ja lisas, et uisapäisa pole leedulasest mängujuht siiski talitanud. «Pean usaldama mehe enda ja arstide juttu ning sisetunnet. Temaga tegeletakse pidevalt ning laupäeval oli arvamus, et ta on mänguks valmis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles