Läti kliinik meelitab eestlasi tasuta lõikusega

Marina Lohk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Läti pealinnas Riias 1995. aastast tegutsev dr Solomatini silmakliinik otsib Eestist uusi kliente ja pani loosiauhinnaks välja tasuta lõikuse. Loosis on osalenud juba üle 70 patsiendi Eestist.

Kuni novembri lõpuni kestab kliiniku Facebooki lehel fotokonkurss – osaleja peab mõtlema, kuidas tema elu muutuks pärast silmade laseroperatsiooni ja saatma seda ideed illustreeriva foto. Hääletuse teel selgunud võitja saab auhinnaks SuperLasiku operatsiooni.

Seda lõikust pakub kliinik samaaegselt ka soodushinnaga  – 1710 euro asemel läheb kahe silma operatsioon maksma 950 eurot, lisaks tasuta sõit Riiga ja tagasi ning kaks ööd hotellis.

Tallinnas asuva KSA Silmakeskuse juht ja silmaarst Ants Haavel ütles, et teda konkurendi tegevus ei häiri. Ta lisas, et tunneb dr Solomatini isiklikult ja nad saavad omavahel hästi läbi.

Samas märkis Haavel, et sarnastena tunduvatel teenustel ja toodetel on igas valdkonnas erinev kvaliteet ja hinnatase ning need on suunatud erinevatele turusegmentidele.

«Nii on ka KSA Silmakeskus ja dr Solomatini silmakliinik erinevatele klientidele suunatud. Palju taolisi näiteid on tuua ka muudest valdkondadest: kui palju mõjutab Audi A6 müüki uue Renault Twingo turuletulek? Isegi kui poed asuvad samal tänaval 500 meetri kaugusel, siis mitte eriti. Kui vaadata ringi, siis näeme, et kõik inimesed ei osta toitu Säästumarketist, vaid eelistavad võimalusel kvaliteetsemat toitu, teenuseid ja tooteid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles