Jõululiha võib hinnas tublisti erineda

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traditsioonilisest traditsioonilisem jõulusöök – verivorst keedukartuli ja hapukapsaga.
Traditsioonilisest traditsioonilisem jõulusöök – verivorst keedukartuli ja hapukapsaga. Foto: Peeter Langovits

Kuigi jõulupraeks valib eestlane eelistatult ikka sealiha ja verivorstid, on ka alternatiivsed tooted tarbijate südant võitmas, hoolimata viimaste krõbedamast hinnast.

Jõululauale ei osteta ammu enam vaid sealiha ja verivorste – endiselt on need kaks tarbijate seas kõige populaarsemad, kuid enamiku Eesti jaekettide kinnitusel proovivad inimesed aasta-aastalt üha enam alternatiive. Kauplusekettide esindajate hinnangul võimaldavad seda viimastel aastatel suurenenud sissetulekud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles