Lõimunud lasnamäelane Dmitri Burnašev

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Burnašev ütleb, et ühiselt edasi liikumiseks võiks meil olla ühised suured eesmärgid, millega särada üle maailma. Burnašev nimetab näiteks IT- ja kosmosevaldkonda.
Dmitri Burnašev ütleb, et ühiselt edasi liikumiseks võiks meil olla ühised suured eesmärgid, millega särada üle maailma. Burnašev nimetab näiteks IT- ja kosmosevaldkonda. Foto: Sander Ilvest

Üle 15 aasta ühiskonda lõimida püüdnud Intergratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutust (MISA) juhib suvest saadik vene emakeelega Dmitri Burnašev (34), Lasnamäel sündinud noor mees. Lõimunud lasnamäelane.

Burnašev ütleb, et oli rumal, kui kaheksa aastat tagasi, pärast eestikeelse kõrgkooli lõpetamist ja tööd venekeelses firmas kandideeris eestikeelsesse firmasse ettevõtluskonsultandiks. Enne teda oli firma mitmesaja töötaja seas vaid kolm vene nimega inimest. Rumalaks nimetab Burnašev end seepärast, et ta ei teadnud seda, mida paljud tema taustaga «targad» – et niisugusesse kohta ei võeta ühtegi venelast tänavalt ja karjääri pole seal ka võimalik teha. Kandideeris, võeti tööle ja tegi karjäärigi.

«See ei ole ainult minu probleem, vaid osa suuremast probleemist. Võiks palju asju teha, aga ei usuta, et see on võimalik,» võtab Burnašev kogemuse kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles