Kas Hundist saab Bengalsi päästja?

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (99)
Margus Hunt (99) Foto: SCANPIX

NFL Cincinnati Bengalsi fännid olid ääretult rõõmsad, kui kuulsid, et äärekaitsja Margus Hunt on vigastuspausilt tagasi, treenib täie jõuga ning lippab esmaspäeva õhtul, Eesti aja järgi ööl vastu teisipäeva, Denver Broncose vastu platsile. Hundist oodatakse Bengalsi päästjat, sest meeskonna seis kahe viimase vooru eel on hapu, uks play-off'i kipub sulguma.

«Bengals loodab, et teist aastat NFLis mängiv Hunt mõjutab mängu nii, nagu ta peaks mõjutama, sest võimeid mehel selleks on,» kirjutatakse Bengalsi fänniküljel. Tõsiasi, et Hundist, kes pole suutnud suurt midagi korda saata, nii palju oodatakse, peegeldab Bengalsi keerulist olukorda. Kahest mängust tuleks võita vähemalt üks, aga kuidas? Vastased on võimsad – Super Bowli suursoosik Broncos ja kuum divisjonikaaslane Pittsburgh Steelers, kellelt saadi kaks nädalat tagasi tappa 21:42.

Esmalt olukorrast. AFC konverentsis on kolm divisjonivõitjat selged. Seis on lahtine põhjadivisjonis, mida juhib Bengals (9 võitu, 4 kaotust, viik), kuid arvestades järelejäänud vastaste tugevust, on meeskonna seis kõige lahjem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles