Vormi koguvatest sõudjatest parimad Endrekson ja Pajusalu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endrekson.
Tõnu Endrekson. Foto: Liis Treimann

Suvehooajaks valmistuvad Eesti sõudmistipud kogunesid lõppenud nädalavahetusel Tallinnas traditsioonilisele talvisele sõudeergomeetrite võistlusele Alfa, kus parimateks osutusid taas Tõnu Endrekson ja Kaisa Pajusalu.

Soomlast Joel Naukkarineni ja Allar Raja edestanud Endrekson tunnistas, et ettevalmistus hooajaks on sujunud korralikult ja ka võistlusega võis enam-vähem rahule jääda. Alates märtsist liitub Pekingi olümpiahõbe koos Andrei Jämsäga neljapaadi (Raja, Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson ja Kaur Kuslap) treeningutega ning üheskoos hakatakse jahtima Rio olümpiapileteid.

Millistesse paatidesse võiks mehed aga algavaks hooajaks istuda? «Need jutud tulevad kevadel, siis kui mehed hakkavad kokku loksuma. Eks esimeste võistlustega on mehed ja tase näha,» märkis Endrekson.

«Tuleb leida töötavad paatkonnad, see võiks olla aga sellise hinnaga, et üks kombinatsioon võiks olla medalil. Siin on treeneril, juhatuse liikmetel ning sportlastel peamurdmist omajagu,» vaatas laupäeval teise Eesti mehena poodiumile kerkinud Raja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles