Hõreda korvialusega Kalev/Cramost polnud Himkile vastast

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman (viskel).
Rain Veideman (viskel). Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpalliklubi sai VTB Ühisliigas koduväljakul 70:94 kaotuse Moskva Himkilt. Kui kalevlased on tunduvalt paremini komplekteeritud klubidega kohtudes sel hooajal korduvalt südi mängu näidanud, siis Himki vastu polnud Eesti meistril lootuseraasugi. Juba teise veerandajaga anti lubamatute pallikaotuste tõttu mänguohjad käest ja vastaste dikteerimisel kulges kohtumine lõpuvileni. Mõistagi on Kalevi olukord äärmiselt keeruline: äsja jäädi ilma korvialusest jõust Rolands Freimanisest, teine pikk Reinar Hallik anti laenule Rakvere Tarvasse.

Peatreener Alar Varrak ja mängujuht Martin Dorbek tunnistasid mõlemad, et praaki tehti liiga palju. «Teisel veerandajal said vastased meie pallikaotuste järel kergeid korve ja tegid vahespurdi. Himki-suguse meeskonna vastu on sellisest seisust keeruline välja tulla,» sõnas Dorbek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles