Kalev/Cramo andis Euroliiga tiimidele nippe

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak (paremal) ja teised kalevlased rõõmustamas klubi ajaloo ühe suurema võidu üle.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak (paremal) ja teised kalevlased rõõmustamas klubi ajaloo ühe suurema võidu üle. Foto: Mihkel Maripuu

Korvpalli Euroliigas 16 parema seas tegusid tegev Venemaa tippklubi Nižni Novgorod pidi eile Tallinnast lahkuma noruspäi, kui Ühisliigas kaotati Kalev/Cramole koguni 74:110. Pärast kohtumist tõdes kalevlaste juhendaja Alar Varrak, et asjad õnnestusid väljakul suurepäraselt ning ehk võtavad nende kaitsemängust õppust teisedki.

«Mis nii viga mängida, kui niimoodi sisse visatakse. Kaitses oli eelkõige hea töö,» kiitis Varrak hoolealuseid, kes tabasid 27 kaugviskest 15. Kalevlaste juhendaja sõnul peakski meeskonna vorm olema praegu tõusuteel. «Jaanuaris olid teised plaanid ja vormilangus oli ette näha. Peaksime olema kergel tõusuteel. Super mäng! Super töö! Väga hea meel!» lisas ta.

Kalevlased said eile hästi hakkama Nižni Novgorodi mängumootori Taylor Rochestie pidurdamisega. Hiljuti 15 resultatiivse sööduga Euroliiga vahegruppide rekordi püstitanud ameeriklane on Euroopa tugevaimas klubisarjas visanud tänavu keskmiselt 19,5 punkti ja jaganud 6,4 resultatiivset söötu. Eile jäi tema arvele 13 silma ja kolm söötu, kuid suurem osa punkte tuli siis, kui asjad olid juba sisuliselt otsustatud.

«Kui Rochestie palli sai, võtsime teda põhimõtteliselt kahe mehega ja sundisime teda ära söötma nii palju kui võimalik. Täna (eile – toim) see toimis. Mine sa tea, võib-olla nii mõnigi klubi võtab siit õppust. Meie puhul toimis. Gregorilt (Arbet) hea töö, meeskond aitas ka kaasa,» rõõmustas Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles