Vabaerakond keeldub käpiku rollist

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves alustas eile riigikogu valimiste järgseid kohtumisi parlamenti valitud erakondade esindajatega. Õhtul võttis ta Kadriorus vastu Vabaerakonna esimehe Andres Herkeli.
President Toomas Hendrik Ilves alustas eile riigikogu valimiste järgseid kohtumisi parlamenti valitud erakondade esindajatega. Õhtul võttis ta Kadriorus vastu Vabaerakonna esimehe Andres Herkeli. Foto: Arno Mikkor / Vabariigi Presidendi Kantselei

Valimispäeva järgne sombune hommik tõi kõik parteid maa peale: Reformierakond küll võitis, aga kellega edasi? Sotsid ja IRL peitsid piinlikkusest silmi, Vabaerakonna ja EKRE jaoks saabus tuleviku tõetund, Keskerakond peab mängu esmalt kõrvalt jälgima.

Parteijuhtide telefonide eilne pidev kinnine toon rääkis kõike muud kui seda, et võimukõnelusi veel ei peeta. Arvutamine on kõigil selge – võimalusi uue valitsusliidu kokkupanekuks on palju. Aga sama palju on ka eelnevaid solvumisi, reetmisi, kõhklusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles