Lasnamäe loomapiinaja pandi vangi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halba aimanud naabrid kleepisid kodukanti üles hoiatused võimaliku
loomapiinaja eest.
Halba aimanud naabrid kleepisid kodukanti üles hoiatused võimaliku loomapiinaja eest. Foto: Repro

Harju maakohus mõistis 18-aastase Rando eile kiirmenetluses süüdi loomade julmas kohtlemises ja karistas teda vabadusekaotusega.

Varem varguste ja vägivallategude eest tingimisi karistatud noormehele mõistis kohus liitkaristusena ühe aasta ja seitse kuud vabadusekaotust. Kohtuotsus jõustus kohe ja teisipäeval kinni peetud loomapiinaja viidi otseteed vanglasse. Samuti võeti Randolt lisakaristusena viieks aastaks ehk maksimaalseks tähtajaks loomapidamisõigus.

Politseini jõudis teave võimaliku kuriteo kohta eelmisel nädalal. Asuti tõendeid koguma, võeti ütlusi seotud inimestelt ning viidi läbi teisi uurimistoiminguid. «Eeluurimisega õnnestus politseil kindlaks teha, et ta kohtles julmal viisil kolme looma ja kõikidel juhtudel lõppes see looma surmaga,» ütles Põhja prefektuuri Ida-Harju jaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Rainis Sinikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles