Lootusrikas võimunelik puhkab pühapäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stenbocki majas mahtusid eile ühekorraga koalitsioonikõneluste laua taha 22 inimest, samuti jagus ruumi ka seina äärest vaatajaid ja ajakirjanikke.
Stenbocki majas mahtusid eile ühekorraga koalitsioonikõneluste laua taha 22 inimest, samuti jagus ruumi ka seina äärest vaatajaid ja ajakirjanikke. Foto: Tairo Lutter

Reedel alanud võimukõnelustel üllatasid Reformierakonda positiivselt Isamaa ja Res Publica Liit ning Vabaerakond.

Need kaks erakonda näitasid valimiste võitjaerakonna hinnangul üles konstruktiivsust ja koostöömeelt. Ei ülearuseid tundepuhanguid, ülearuseid soove ja nõudmisi. Valikuid ja võimalusi Reformierakonna jaoks ka väga palju ei ole – kuidagi tuleb hakkama saada ja üksteise nõudmistele vastu tulla. Kord juba läbirääkimisvooru lõhki löönud Sotsiaaldemokraadid paistavad valitsusliidu koostajale hetkel rohkem iseendaga tegelevat.

Need kaks erakonda näitasid valimiste võitjaerakonna hinnangul üles konstruktiivsust ja koostöömeelt. Ei ülearuseid tundepuhanguid, ülearuseid soove ja nõudmisi. Valikuid ja võimalusi Reformierakonna jaoks ka väga palju ei ole – kuidagi tuleb hakkama saada ja üksteise nõudmistele vastu tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles