Tänaku auto uppus 30 sekundiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Ott Tänak ja Raigo Mõlder elasid eile üle oma rallisõitja karjääri ilmselt ühe šokeerivama hetke. Mehhiko MM-ralli kolmandal kiiruskatsel sõitsid nad oma Ford Fiesta WRCga teelt välja otse veehoidlasse. Portaal autosport.com kirjutab, et eestlaste rallimasin kadus vee alla kõigest 30 sekundiga, kuid meestel õnnestus selle ajaga autost pääseda. Eile õhtuks poldud autot veest veel leitud.

Mehhiko ralli esimese täispika päeva esimeselt kiiruskatselt tulid esmalt üsna napid ja segased teated. Fakt oli see, et Tänaku juhitud auto oli teelt välja sõitnud. Kuna arvutisüsteem näitas, et auto peatus umbes kaks ja pool kilomeetrit pärast kiiruskatse starti, kuid meestega ei saadud ühendust ja ka nende järel startinud konkurendid polnud Tänakut ja Mõlderit rajaääres näinud, saadeti neid otsima helikopter. Kui ka selle piloot teatas, et ei suuda autot ega mehi leida, otsustati kiiruskatse peatada.

Korraldajad saatsid sündmuspaika auto ning sellega sõitnud inimesed leidsid Tänaku ja Mõlderi. Kuna õnnetuspaik asus vahetult veehoidla kõrval, levis ka kohe arvamus, et auto on ilmselt vette kadunud. Tänak ja Mõlder olid juhtunust nii šokeeritud, et andnud ühtegi kommentaari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles