Pohlak Liivakust: pelgan, et see jutt lähtub mängija agendist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palliga on Frank Liivak.
Palliga on Frank Liivak. Foto: Erik Prozes

Eesti jalgpallikoondise ründaja Frank Liivak märkis hiljuti Postimehele antud intervjuus, et tema vastu on huvi tundnud ka Hollandi jalgpalliliit ning ta on mõelnud võimaluse üle esindada Eesti A-koondise asemel hoopis Hollandi koondist. Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak vastas Postimehe palvel kahele teemaga seotud küsimusele.

Aivar Pohlak, kas jalgpalliliit oli enne Postimehes ilmunud artiklit kursis, et Frank Liivaku vastu on aktiivselt huvi tundnud ka Hollandi alaliit, ning kui jah, kas olete (koostöös peatreeneriga) kuidagi püüdnud või plaanite teda eraldi veenda, et tal on Eesti koondise tulevikuplaanides selge koht olemas? Ja kuidas kommenteerida Liivaku seisukohta, et alaliit pole temaga pärast viimast meestekoondise mängu ühenduses olnud?

«Ei, teadsime pigem, et enne Napolisse siirdumist oli Frank Liivakut pakutud mitmele Hollandi tippklubile, kuid need ei olnud eestlasest vähemalt sel perioodil huvitatud. Kuna aga Hollandi vutiliidus koondiste eest vastutav tehniline direktor on endine Eesti jalgpallikoondise peatreener Jelle Goes, siis tegime talle peale Postimehe artikliga tutvumist kõne ja saime vastuseks, et Jelle ei tea, kes on Frank Liivak, ja ühegi Hollandi vanusegrupi koondise treener ei ole mitte kunagi ka sellenimelist mängijat koondise kandidaatide ringi jaoks välja pakkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles