Jevgeni Beljajev on peaaegu ainuke, kes talv läbi Narva veehoidla kaldal, linna külje all Pribrežnõi suvilaühistus elab. Jevgeni ei kujuta ette, et ta lesiks ainult diivanil televiisori ees ega nokitseks oma maja kallal. Talvel kolib tema juurde elama ka naabrikass Mitja. Jevgeni naine Maria elab talvel küll linnas, kuid käib aeg-ajalt meest vaatamas.
Jevgeni Beljajev on peaaegu ainuke, kes talv läbi Narva veehoidla kaldal, linna külje all Pribrežnõi suvilaühistus elab. Jevgeni ei kujuta ette, et ta lesiks ainult diivanil televiisori ees ega nokitseks oma maja kallal. Talvel kolib tema juurde elama ka naabrikass Mitja. Jevgeni naine Maria elab talvel küll linnas, kuid käib aeg-ajalt meest vaatamas. Foto: Toomas Huik

Kaks õnnelikku, varast pensionipõlve pidavat paari, mehed aastakümneid elektrijaamas ja naised Kreenholmi manufaktuuris töötanud. Üks paar ühel pool Narvat veehoidla kaldal, paarsada meetrit Eesti-Vene piirist talviselt tühjas datšade rajoonis, teine teisel pool Narvat, Narva-Jõesuu suurepärases rannarajoonis otse Narva lahe kaldal.

Kommentaarid
Copy