Vööga või vööta?

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahtise turvavööga sõitjate avastamiseks korraldatud reidi ajal tabati iga kahe minuti tagant patustaja, kes suunati korrakaitsjate juurde pikemale vestlusele.
Lahtise turvavööga sõitjate avastamiseks korraldatud reidi ajal tabati iga kahe minuti tagant patustaja, kes suunati korrakaitsjate juurde pikemale vestlusele. Foto: Laura Oks

Eile hommikul kella üheksa paiku Tallinnas Peterburi teel kesklinna poole sõitnud autojuhid märkasid kindlasti erkkollastes vestides politseinikke. Nood jälgisid Peterburi ja Mustakivi tee ristis, kas autos on kõigil turvavööd kinnitatud. Patustajad suunati paarsada meetrit eemal teelt kõrvale.

«Tunni ajaga oleme tabanud 30 turvavöö mittekasutajat, ja kui see ajaliselt ümber arvestada, siis iga kahe minuti tagant tuleb üks rikkuja,» andis Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo liiklusteenistuse vanem Sirle Pai liikluses toimuvast aimu. «Seda on ikka väga palju. Täna on kuidagi väga halvasti.»

Ta lisas, et enamasti ongi probleemiks see, et turvavööd pole üldse peal. Neid juhtumeid, kus vöö pole korralikult kinnitatud, jookseb näiteks käe alt, olevat vähe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles